Здравствуйте, у Львові є інтернет-магазини квітів у Львові? Завтра їду до Львова на весілля до друга, не можу шукати квіти офлайн. Я хочу купити квіти з доставкою до весільного будинку, мені потрібні Гортензії.
Де купити на весілля?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Пн 22:31
Начебто раніше біля РАГСу була квіткова крамниця, треба пошукати в інтернеті. Ви живете далеко від Львова? Чи можете зараз купити квіти додому? Я ще спробую розпитати знайомих хлопців, якщо знайду щось, то напишу.
Поделиться3Пн 22:32
Як я вже сказав, у мене не буде часу шукати квіткові магазини, де б вони не знаходилися. Якось не дуже хочеться їздити містами з букетом квітів. Гаразд, чекатиму від вас ще порад. дякую за відповідь.
Поделиться4Пн 22:34
Здравствуйте, у Львові є інтернет-магазини квітів у Львові? Завтра їду до Львова на весілля до друга, не можу шукати квіти офлайн. Я хочу купити квіти з доставкою до весільного будинку, мені потрібні Гортензії.
Можливо вам підійде інтернет-магазин з доставкою квітів у Львові https://kvitna.ua/ де я кілька разів замовляв букети для дружини. Вибрати квіти на сайті досить просто, ви знайдете готові зображення, відео букетів, зателефонуйте менеджеру та замовити доставку.
Зараз є багато ошатних букетів, які можна подарувати якраз на весілля подрузі чи нареченій.
Минулого разу, коли я купив букет квітів з Еустомами, вам може сподобатися цей варіант.
Краще сьогодні зателефонувати та оформити замовлення, а то раптом кур'єр буде зайнятий у потрібний для вас час.